Ομελέτα γεμιστή με ανθότυρο και μυρωδικά
2013-07-07- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4αυγά χτυπημένα
Λάδι για το τηγάνι
1/2φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.πάπρικα
1/2κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.δυόσμος ξερός
Οδηγίες
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ανθότυρο με το αλατοπίπερο, το δυόσμο, την πάπρικα και τη ρίγανη. Ανακατεύουμε τα αυγά με λίγο αλατοπίπερο και ψήνουμε την ομελέτα πρώτα από την μια μεριά. Την γυρίζουμε προσεχτικά από την άλλη πλευρά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Απλώνουμε στην μια άκρη το μείγμα ανθότυρου και ψήνουμε μέχρι να αρχίζει να μαλακώνει . Κλείνουμε την ομελέτα στη μέση και σερβίρουμε αμέσως.