Πίτα φριτάτα με ζαμπόν και μυρωδικά
2013-07-09- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2τορτίγιες μεγάλες
3αυγά χτυπημένα
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κρεμμύδια φρέσκα
1κ.γ.πιπέρι καγιέν ή πάπρικα
1/4φλ.γάλα
2/3φλ.τυριά διάφορα τριμμένα
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1/3φλ.ζαμπόν ψιλ/νο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, το γάλα ,το ζαμπόν τα τυριά και τον άνιθο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το καγιέν. Ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε 2 ταψάκια και βάζουμε μέσα τις πίτες. Μοιράζουμε το μείγμα αυγών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15-20 περίπου. Το σερβίρουμε ζεστό κι αν θέλομε την κόβουμε στα 4 σαν ατομική πίτσα.