Αρωματικοί ξηροί καρποί στο τηγάνι
2013-07-09- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.διάφοροι ξηροί καρποί
2κ.γλ.λάδι
1/3φλ.αλάτι, κύμινο, μπούκοβο,τζίντζερ,σκόρδο σκόνη και πάπρικα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και αφήνουμε στη φωτιά για 10 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας μέχρι να κρυώσουν τελείως. Τα βάζουμε σε βάζο με τα καπάκια για να τα διατηρήσουμε φρέσκα.