Ομελέτα με φέτα Αχαϊας και σπανάκι
2013-07-09- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3αυγά χτυπημένα
1φλ.σπανάκι χοντροκομμένο
1/3φλ.μανιτάρια σε φέτες
Λάδι
80γρ.φέτα θρυμματισμένη
1κ.σ.άνιθος
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το σπανάκι και τα μανιτάρια να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνιθο. Τα ανακατεύουμε με τη φέτα και τα φυλάμε στην άκρη. Σε άλλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και ρίχουμε μέσα τα αυγά. Ανακινούμε το σκεύος να απλώσει παντού η ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη την γυράμε από την άλλη με τη βοήθεια σπάτουλας ή πιάτου και ρίχνουμε στη μισή τη γέμιση με το σπανάκι που ετοιμάσαμε. Αφήνουμε άλλα 2 λεπτά να ψηθεί και η άλλη πλευρά και την κλείνουμε στη μέση. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.