Στραπατσάδα με χόρτα
2013-07-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό χόρτα καλά πλυμένα
Λάδι
Αλατοπίπερο
4αυγά χτυπημένα
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.γλ.μαντζουράνα
Χυμό 1/2λεμονιού
1πράσο ψιλ/νο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε το πράσο. Ρίχνουμε τα χόρτα και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τα αυγά ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να ψηθούν τα αυγά μας.