Ομελέτα φούρνου με σπανάκι και μανιτάρια
2013-07-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
5αυγά χτυπημένα
Λάδι για το πυρέξ
1/2φλ.γάλα
Αλατοπίπερο
400γρ.σπανάκι βρασμένο
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1/2φλ.ρεγκάτο τριμμένο
1στήθος κοτόπουλο βρασμένο ψιλ/νο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύω καλά όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε ένα μεγάλο μπωλ. Λαδώνω ένα πυρέξ και χύνω μέσα το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.