Αυγά σε κρούστα λουκάνικου
2013-07-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 αυγά βρασμένα
2 λουκάνικα
2κ.σ.μαιντανό ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
Αλεύρι
1 αυγό ωμό χτυπημένο για το πανάρισμα
Φρυγανιά τριμμένη
λάδι για το τηγάνι
Οδηγίες
Βήμα 1
Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τα λουκάνικα από την μεμβράνη τους. Ρίχνουμε τον μαιντανό και αλατοπιπερώνουμε. Το πλάθουμε καλά να ενωθούν τα υλικά . φτιάχνουμε μια μπάλα την οποία πλαταίνουμε να γίνει σαν δισκάκι. Αν δείτε ότι διαλύετε προσθέτετε λίγο αλευράκι. Βάζουμε το αυγό στο δισκάκι που δημιουργήσαμε και με τα χέρια μας το πλάθουμε έτσι ώστε να κλείσουμε μέσα το αυγό. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και περνάμε το αυγό που φτιάξαμε από το αλεύρι, έπειτα από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά. Συνεχίζουμε έτσι με τα υπόλοιπα αυγά. Τα τηγανίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Τα σερβίρουμε ζεστά με σαλτσούλες της αρεσκείας μας.