Σάντουιτς με χοιρινό μπριζολάκι
2013-07-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 ψωμάκι τσιαπάτα
1 χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο
1κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 κ.σ.μαγιονέζα
2 φέτες έμενταλ
Αλατοπίπερο
Λάδι για το το τηγάνι
1 αγγουράκι τουρσί σε φέτες κατά μήκος
1 φέτα καπνιστό ζαμπόν
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με τη μουστάρδα και την απλώνουμε στις 2 πλευρές του ψωμιού.\ Ψήνουμε το μπριζολάκι σε αντικολλητικό και από τις 2 πλευρές.με λίγο λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε το έμενταλ επίσης στις 2 πλευρές του ψωμιού και πάνω στην κάτω πλευρά ακουμπάμε το μπριζολάκι , το ζαμπόν και το αγγουράκι. Το κλείνουμε και το ψήνουμε 7-8 λεπτά στην τοστιέρα.