Λαγάνα με κοτόπουλο, μουστάρδα και ελιές πράσινες
2013-07-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 7λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 μικρή λαγανίτσα
1κ.σ.λάδι
2 ροδέλες ντομάτα
1κ.γλ.ελιές πράσινες ροδέλες
½ πιπεριά φλωρίνης
2 φέτες πεκορίνο Αμφιλοχίας
50γρ.στήθος κοτόπουλο ψητό
1κ.γλ.μουστάρδα
1/2κ.γλ.βασιλικός
Οδηγίες
Βήμα 1
Χαράζουμε κατά μήκος την λαγάνα και την ραντίζουμε στις 2 εσωτερικές πλευρές με το λαδάκι.Απλώνουμε την μουστάρδα και πασπαλίζουμε τον βασιλικό. Τοποθετούμε με τη σειρά την πιπεριά, τις ντομάτες, τις ελιές, το τυρί και το κοτόπουλο.Τρώγεται όπως είναι ή αν θέλουμε την ζεσταίνουμε λίγο στην τοστιέρα.