Pitta rolls με φέτα
2013-07-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
άραβικες πίτες ή τορτίγιες
400 γρ. φέτα
2 ψητές Φλωρίνης πιπεριές (σε βαζάκι)
200 γρ. σπανάκι
6 καρότα
1 μικρό κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/4 κουταλάκι Τζίντζερ
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζεις 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρεις για 5 λεπτά χοντροτριμμένο καρότο και ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαζί με κανέλα, τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι. Ζεματίζεις το σπανάκι για 3 λεπτά σε βραστό νερό και στη συνέχεια το στραγγίζεις καλά. Σε πίτα απλώνεις από μία λωρίδα καρότο από το μέιγμα που ετοιμάσαμε, σπανάκι και λεπτοκομμένη πιπεριά . Από πάνω θρυμματίζεις φέτα. "Ρολλάρεις" σφιχτά και σερβίρεις κόβοντας στη μέση.