Η τυροκαυτερή του παππού μου
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(3 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
150γρ.γιαούρτι ανά 300γρ.φέτα
1/2καυτερή πιπεριά πολύ ψιλ/νη ανά 300γρ.φέτα
Λίγο λάδι και λίγο πιπέρι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μπολ τη φέτα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και με ένα πιρούνι την θρυμματίζουμε. Προσθέτουμε την πιπεριά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και ελάχιστο πιπέρι (προαιρετικά). Ανακατεύουμε πάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.