Loader

Αλοιφή αγκινάρας

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4πάτοι αγκινάρας βρασμένοι

3κ.σ.γάλα

1φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Αλατοπίπερο

1σκελ.σκόρδο

150γρ.τυρί κρέμα

1κ.γλ.μπούκοβο

1/3φλ.μαγιονέζα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Το σερβίρουμε με ωμά λαχανικά , κρακεράκια ή άλλο αλμυρό snack της αρεσκείας μας. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρέσκο ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *