Αρωματική μαρινάδα με μέλι
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2φλ.λάδι
5κ.σ.μέλι
4-5φύλλα δυόσμου
Χυμό 1 λεμονιού
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.γλ.πάπρικα
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κ.γλ.ξερός βασιλικός
Οδηγίες
Βήμα 1
Ιδανική μαρινάδα για μπριζόλες ή πανσέτες. Βάζουμε τις μπριζόλες σε πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε πάνω τους όλα τα υλικά. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Την επόμενη τις σουρώνουμε και κρατάμε το ζουμί της μαρινάδας αν τα ψήσουμε σε b.b.q., ώστε να τα αλείφουμε κατά διαστήματα με αυτήν. Αν τα ψήσουμε στο φούρνο περιχύνουμε τις μπριζόλες που έχουμε βάλει σε ταψί με τη μαρινάδα και συμπλρώνουμε με νεράκι.