Πικάντικη σάλτσα μουστάρδας για ψητό
2013-07-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Εγώ χρησιμοποιώ τσίλι από βαζάκι διατηρημένο σε λευκό ξύδι
Συστατικά
4κ.σ.μουστάρδα
2 κ.σ.μέλι
αλάτι
2κ.σ.λάδι
1/3 κ.γλ.τσίλι σκόνη*
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το μέλι σε μπρίκι και το ρευστοποιούμε ελαφρώς. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε βαζάκι και σερβίρουμε σε μπωλ δίπλα στο ψητό μας. Αν είναι πολύ αραίό συμπληρώνουμε λίγο ακόμα μουστάρδα