Loader

Σκορδάτο κουνουπίδι φούρνου με τραγανή κρούστα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1μικρό κουνουπίδι κομμένο σε τουφίτσες και ελαφρά βρασμένο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Λάδι αλατοπίπερο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ

Ψίχα από 3φέτες μπαγιάτικο ψωμί

1/2φλ.γκούντα τριμμένο

Αλατοπίπερο

λάδι

1σκελ.σκόρδο

1κ.γλ.θυμάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο το κουνουπίδι. Το ραντίζουμε με λίγο λάδι. Διασκορπίζουμε το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε όλα τα υλικά για την κρούστα στο multi και τα χτυπάμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στο κουνουπίδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20-25 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *