Πίτα ομελέτα με μπρόκολο και cheddar
2013-07-14- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
400gr.μπρόκολο βρασμένο
4αυγά χτυπημένα
Λάδι και λίγη φρυγανιά για το ταψί
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
120γρ.γιαούρτι
1φλ.τσένταρ τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Κομματιάζουμε με τα χέρια το μπρόκολο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το τυρί, τα αυγά, το σκόρδο,το γιαούρτι και το αλατοπίπερο. Ραντίζουμε με λίγο λάδι ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει και την κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.