Λαχανικά τεμπούρα
2013-07-15- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες
1μελιτζάνα κομμένη σε ροδέλες
1πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
Λάδι για το τηγάνισμα
ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ
300γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1πρέζα αλάτι
1πρέζα ζάχαρη
1πρέζα πιπέρι
1αυγό χτυπημένο
400γρ.νερό κρύο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το χυλό εκτός από το αλεύρι και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο χυλό. Βουτάμε μέσα τα λαχανικά και αφού κάψουμε το λάδι τα ρίχνουμε μέσα να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε ζεστά.