Λαχανικά κάρυ
2013-07-15- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες
1καρότο κομμένο σε ροδέλες
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
1φλ.φουντίτσες μπρόκολου
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.καγιέν
1κ.σ.κάρυ
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε όλα τα υλικά. Προσθέτουμε λίγο νεράκι ώστε να σιγοψηθούν, να μείνουν με τη σαλτσούλα τους χωρίς να μαλακώσουν πολύ. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ και το καγιέν. Τα σιγοψήνουμε 15 λεπτά περίπου και τα σερβίρουμε ζεστά.