Σούπα με κοτόπουλο και καλαμπόκι
2013-07-18- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2στήθη κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
2φλ.καλαμπόκι
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες
1 ½ λίτρο ζωμός λαχανικών
1/2φλ.αστράκι ή πεπονάκι
Χυμός λεμόνι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το κοτόπουλο. Ρίχνουμε το ζωμό , το καλμπόκι και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 20 λεπτά και ρίχνουμε το ζυμαρικό που θα χρησιμοποιήσουμε. Συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 15 λεπτά , ανακατεύοντας κατά διαστήματα για να μην κολλήσουν. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή ή κρύα με χυμό λεμονιού.