Loader

Τραγανά κολοκυθάκια φούρνου

2013-07-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2κολοκυθάκια κομμένα ζουλιέν

3/4φλ.φρυγανιά τρίμμα ανακατεμένη με σκόρδο σκόνη, αλατοπίπερο, πάπρικα γλυκιά, βασιλικός ξερός ή ότι άλλο σας αρέσει, στις ποσότητες που προτιμάτε

1αυγό χτυπημένο

1/4φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ το μείγμα φρυγανιάς με την παρμεζάνα και τα ανακατεύουμε καλά. Περνάμε τα κολοκυθάκια πρώτα από το αυγό και έπειτα από το μείγμα φρυγανιάς. Τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25-30 λεπτά , μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά με κάποιο ντιπ της αρεσκείας μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *