Γρήγορο μεσογειακό σκορδόψωμο
2013-07-21- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 3λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4φέτες μπαγιάτικο ψωμί
Λάδι
Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλατοπίπερο
2Ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση
Βασιλικός φρέσκος ψιλ/νος
1σκελ.σκόρδο κομμένη στη μέση
Παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψήνουμε για 2-3 λεπτά τις φέτες του ψωμιού στην τοστιέρα. Τις ραντίζουμε με λαδάκι και τις αλείφουμε με την μέσα πλευρά από το κομμένο σκόρδο να πάρουν μυρωδιά. Τις ακουμπάμε σε ένα πιάτο και ακουμπάμε μερικά ντοματίνια με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το βασιλικό και λίγη παρμεζάνα και ακουμπάμε από ½ ελίτσα στο κέντρο κάθε μπρουσκέτας για να σερβίρουμε.