Ζυμαρικά λαδολέμονο με θυμάρι
2013-07-21- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.σπαγγέτι Νο 6
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 μικρού λεμονιού
1κ.γλ.θυμάρι
Ξύσμα λεμονιού
Τυρί χαμηλών λιπαρών τριμμένο (προαιρετικά)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα τοποθετούμε σε μεγάλη πιατέλα και τα κρατάμε ζεστά. Ανατεύουμε σε βάζο με καπάκι το λάδι το χυμό λεμονιού , το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Περιχύνουμε με αυτό τα ζυμαρικά μας, πασπαλίζουμε με τυρί και ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε.