Μπακαλιάρος φούρνου με ελιές και πιπεριές
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μπακαλιάρος περίπου 800γρ.
5κ.σ.λάδι
1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο
2κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
6σκελ.σκόρδο ολόκληρες
4κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
2μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους
7πράσινες και 7 μαύρες ελιές ,χωρίς κουκούτσι, ολόκληρες
1πιπεριά Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
5-6 πιπεριές τουρσί ολόκληρες
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα ταψί και τριγύρω αραδιάζουμε όλα τα λαχανικά και τις ελιές. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το λάδι. Συμπληρώνουμε λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.