Loader

Χταπόδι ξυδάτο της πεθεράς μου

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 8
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

8 έχουν βαθμολογήσει

xtapodikrasato (3)

Συστατικά  

1κιλό χταπόδι ολόκληρο

1φλ.λάδι

1φλ.ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα. Πρέπει ίσα ίσα το λάδι και το ξύδι να καλύπτουν το χταπόδι. Το σιγοψήνουμε περίπου 50 λεπτά. Αν χρειαστεί βάζουμε ελάχιστο νερό. Το κόβουμε σε κομμάτια και το σερβίρουμε με τη σάλτσα από την κατσαρόλα. Τρώγεται ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας ή κρύο σαν μεζές για ούζο.

Χταπόδι ξυδάτο της πεθεράς μου

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *