Σαργοί με φρέσκια ρίγανη και πάπρικα
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2σαργοί περίπου 400γρ. καθαρισμένοι
Λάδι
Αλατοπίπερο
4σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1κ.σ.πάπρικα
Φρέσκια ρίγανη
Χυμός λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα ψάρια σε ένα ταψί. Στην κοιλιά κάθε σαργού βάζουμε από 2 σκελίδες σκόρδο. Τις ραντίζουμε με λάδι και τις πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30-35 λεπτά περίπου. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ρίγανη και το χυμό λεμονιού.