Ρεγγοσαλάτα
2013-07-23- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φιλέτα ρέγγας ψιλ/να
1κρεμμύδι μικρό ψιλ/νο
1πατάτα βρασμένη και ψιλ/νη
Πιπέρι
1κ.σ.λάδι
1κ.σ.χυμό λεμονιού
3κ.σ.μαγιονέζα
Αγγουράκια τουρσί ψιλ/να για το γαρνίρισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε μπολ τα φιλέτα της ρέγγας, με την πατάτα, το κρεμμύδι, την μαγιονέζα, το πιπέρι και το λαδολέμονο. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Σερβίρουμε τη ρεγγοσαλάτα με ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί γύρω γύρω.