Μπακαλιάροες με σπανάκι
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4 φαρδιές ροδέλες από μπακαλιάρο ολόκληρο μεγάλο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 κούπα σπανάκι
1/4 κούπας μαιντανός ψιλοκομμένος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. terriyaki sauce
2 κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Τοποθετούμε το ψάρι στην λαδόκολλα και ψήνουμε στους 175οC για περίπου 20'. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και το σκόρδο.Τα ζεματίζουμε για 5' μέχρι να μαλακώσουν και ύστερα τα περνάμε με terriyaki sauce και λάδι. Στο τέλος περνάμε και το ψαράκι μας για 2-3' να πάρει άρωμα,αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστό.