Loader

Κινέζικο λάχανο με ψάρι και κάρυ

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

800γρ.ψάρι φιλέτο
1κ.σ.χυμός λεμόνι
1/2κ.γλ.κόκκινο πιπέρι
3κ.σ.σησαμέλαιο
1 κρεμμύδι
3κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
½ κιλό κινέζικο λάχανο
1κ.σ.τζίντζερ
1 σκελ.σκόρδο
1κ.σ.κάρυ σκόνη
500γρ.ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου
Σόγια για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Μαρινάρουμε το ψάρι μας,αφού πρώτα το κόψουμε σε κομματάκια, με το κόκκινο πιπέρι και το χυμό του λεμονιού. Βάζουμε το λάδι μας σε κατσαρολάκι και σωτάρουμε εκεί το κρεμμύδι, το σέλινο, το κινέζικο λάχανο και το σκόρδο, όλα ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε το τζίντζερ και το κάρυ και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ζωμό μας και σιγοβράζουμε, περίπου 20 λεπτά. Προσθέτουμε και το ψαράκι και ψήνουμε άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το ψάρι. Σερβίρουμε γαρνίροντας με σόγια σος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *