Loader

Ψαροκεφτέδες

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:10 ω
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

800 ψάρι φιλέτο
2-3 κρεμμύδια φρέσκα
1 αυγό
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
Αλλατοπίπερο
½ ματσάκι μαιντανός
1/2κ.γλ. πιπέρι καυτερό ή μπούκοβο
2κ.σ.χυμό λεμόνι
Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια το ψάρι. Ψιλοκόβουμε και τα κρεμμυδια με τον μαιντανό. Ανακατεύουμε σε μπωλ όλα τα υλικά και αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο. Πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές. Χαμηλώνουμε την φωτιά μόλις βάλουμε τους πρώτους κεφτέδες,για να ψηθούν καλά και από μέσα. Σερβίρουμε με σος ταρτάρ ή μαγιονέζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *