Η κοτοσαλάτα του Ρεβεγιόν
2013-07-27- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο
2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.μαγιονέζα
2χοντρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1/4φλ.αμύγδαλα λευκά
1κ.σ.πιπέρι καγιέν
1κ.σ.πάπρικα
1σκελ.σκόρδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το ψωμί σε νεράκι να μουλιάσει. Το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο multi μαζί με το σκόρδο, τα αμύγδαλα , την πάπρικα, το καγιέν και το αλατοπίπερο. Το μεταφέρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε 1 ωρίτσα στο ψυγείο να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.