Loader

Πανσέτα με κρασί και δενδρολίβανο

2013-07-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Κυρίως πιάτο- Μενού Χριστουγέννων 2011

Συστατικά  

700γρ.πανσέτες κομμένες στη μέση
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 ½ φλ.χυμός ντομάτας
1/2φλ.κόκκινο κρασί
2κλαδάκια δενδρολίβανο
1κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
2φλ.ζωμο κρέατος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε άλλα 2 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας μόλις απορροφηθεί λίγο το αλκοόλ. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα κλαδάκια δενδρολίβανου μέσα στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει 40 λεπτά περίπου μέχρι να ψηθεί το κρέας μας και να μείνει με τη σαλτσούλα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *