Loader

Μανιταροτάρτα

2013-07-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
Βούτυρο για το ταψί
Λάδι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
3αυγά
1φλ.γάλα
2φλ.διάφορα τυριά τριμμένα (γκούντα,κασέρι,παρεμεζάνα)
1σκελ.σκόρδο
2φλ.μανιτάρια φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το σκόρδο να βγάλει τη μυρωδιά του. Το αφαιρούμε και ρίχνουμε τα μανιτάρια να σοταριστούν και να μαλακώσουν. Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν λίγο. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με τον μαιντανό Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα. Τα ρίχνουμε στα μανιτάρια μαζί με τα τυρία και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και τοποθετούμε τα φύλλα κάθετα. Ρίχνουμε μέσα τη γέμιση και γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά. Την κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια σαν πίτσα και την σερβίρουμε ζεστή.

μανιταροτάρτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *