Ρεβύθια στιφάδο με λεμόνι και κύμινο
2013-07-28- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό 1 λεμονιού
1κ.γλ.κύμινο
1φλ.κρεμμύδια στιφάδο καθαρισμένα
1μεγάλη ντομάτα τριμμένη
4φλ.νερό
3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια του στιφάδο και τα φρέσκα κρεμμύδια. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Μαγειρεύουμε τα ρεβύθια για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβύθια και να χυλώσει η σούπα μας.