Loader

Τρουφάκια με τσουρέκι που περρίσεψε

2013-07-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

200γρ.τσουρέκι ή κέικ που περρίσεψε πολύ ψιλ/νο με τα χέρια
100γρ.κουβερτούρα
50ml κρέμα γάλακτος
1κ.σ.κονιάκ
1κ.σ.κακάο
τρούφα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μπεν μαρί την κρέμα γάλακτος και την κουβερτούρα μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα στο κατσαρολάκι όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν ελαφρά. Με τα χέρια μας πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια , όχι πολύ μεγάλα. Βάζουμε σε ένα πιάτο την τρούφα και ρολάρουμε εκεί πάνω τα τρουφάκια να κολλήσει πάνω του. Τα βάζουμε 1 ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *