Loader

Κοφτό μακαρονάκι φούρνου της γιαγιάς

2013-08-01
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

500gr.κοφτό μακαρονάκι

150γρ.φέτα θρυμματισμένη

2κ.σ.βούτυρο

Αλατοπίπερο

4αυγά χτυπημένα

150γρ.γραβιέρα τριμμένη

1λίτρο γάλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 6 λεπτά και τα σουρώνουμε. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γάλα, τα αυγά, τα τυριά και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε μέσα το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Το κόβουμε σε μερίδες χλιαρό και το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *