Loader

Πιπερόρυζο με λουκάνικα

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

2λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

Λάδι

5πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες

Αλατοπίπερο

1φλ.ρύζι Καρολίνα

2 ½ φλ.ζωμός λαχανικών

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα τους

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και τηγανίζουμε τα λουκάνικα. Με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το ρύζι και αλατοπιπερώνουμε. Σιγά σιγά ρίχνουμε το ζωμό κάθε φορά που τον απορροφάει μέχρι να μας τελειώσει. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε 10 λεπτά σε κλειστό μάτι και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το θυμάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *