Χυλοπίτες με φέτα της Ζαννέτ
2013-08-02- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
400γρ.χυλοπίτες
20ντοματίνια ολόκληρα
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2λίτρο ζωμό κοτόπουλου
1/2φλ.κόκκινο κρασί
200γρ.φέτα θρυμματισμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα ντοματίνια ώστε να μαλακώσουν . Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τις χυλοπίτες και το ζωμό λίγο λίγο κάθε φορά που τον απορροφάει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 15 λεπτά, ώστε να είναι al dente οι χυλοπίτες. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό προσθέτοντας από πάνω μπόλικη φέτα.