Ζυμαρικά με κιμά μανιταριών
2013-08-04- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.σπαγγέτι Νο5 τρυπητά
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.βούτυρο
2φλ.μανιτάρια πολτοποιημένα στο Multi
1φλ.ντοματάκια κονκασέ
2κ.σ.κέτσαπ
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κύμινο
2φλ.ζωμός λαχανικών
1/2φλ.κόκκινο κρασί
1κρεμμύδι τριμμένο
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τα ντοματάκια και την κέτσαπ. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο, Προσθέτουμε και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσουν και να μείνουν με τη σαλτσούλα τους, περίπου 30 λεπτά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα βουτυρώνουμε και σερβίρουμε στα πιάτα. Από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα και παρμεζάνα τριμμένη αν θέλουμε.