Ταλιατέλες με ντοματίνια και γραβιέρα
2013-08-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.ταλιατέλες
Λάδι
1πρέζα ζάχαρη
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
150γρ.γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Εντωμεταξύ βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα τα ντοματίνια με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Τα πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε με τα ντοματίνια και τα κυβάκια της γραβιέρας και σερβίρουμε.