Σπαγγέτι με κόκκινο λάχανο και gordon blue
2013-08-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250gr.ζυμαρικά Νο5
2φιλέτα Gordon blue κομμένα στα 6
200ml κρέμα γάλακτος
1 ½ φλ.κόκκινο λάχανο ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό και σοτάρουμε το λάχανο να μαλακώσει. Ρίχνουμε τα κομμάτια του Gordon blue και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις απορροφηθεί το πολύ αλκοόλ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε άλλα 4-5 λεπτά στη φωτιά. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά και προσεχτικά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και αν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε με παρμεζάνα τριμμένη.