Ταλιατέλες με κόκκινο pesto
2013-08-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250gr.ταλιατέλες
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
12αμύγδαλα ασπρισμένα
2κ.σ.χυμό λεμονιού
1κ.σ.ξύδι
Αλατοπίπερο
2/3φλ.λάδι
100γρ.κεφαλοτύρι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα 2/3 του τυριού και τα πολτοποιούμε. Σερβίρουμε στα πιάτα μας μακαρόνια και από πάνω βάζουμε 1-2 κουταλιές από το μείγμα μας το οποίο το ανακατεύουμε καλά με τα μακαρόνια. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο κεφαλοτύρι ακόμα.