Βίδες με κόκκινη πιπεριά και φέτα
2013-08-05- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2πακ.βίδες
Λάδι
1μικρό κρεμμύδι
3σκελ.σκόρδο
2πιπεριές Φλωρίνης έτοιμες από βάζο
1φλ.φέτα
Αλατοπίπερο
5φέτες μπέικον
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαριλά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε επίσης και τις πιπεριές και τις προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με το μπέικον. Αλατοπιπερώνουμε , προσθέτουμε 2κ.σ. νεράκι και αφήνουμε να βράσει και να απορροφήσει τα υγρά του. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη φέτα και τις βίδες, ανκατεύουμε και σερβίρουμε.