Loader

Μελιτζανοπίλαφο καλοκαιρινό

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.δυόσμο
1φλ.χυμός από φρέσκιες ντομάτες
1φλ.ρύζι για πιλάφι
1κρεμμύδι ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τις μελιτζάνες και ανακατεύουμε 7-8 λεπτά μέχρι να μακαλώσουν. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε 1-2φλ.νερό. Μόλις το νερό πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 20 λεπτά και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Πασπαλίζουμε με το δυόσμο και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *