Ζυμαρικά με φέτα και αρακά
2013-08-20- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
400γρ.σπαγγέτι Νο6
100γρ.φέτα θρυμματισμένη
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
100γρ.αρακάς βρασμένος
Λάδι
αλατοπίπερο
500ml ζωμός κότας
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζω λάδι και σωτάρω το κρεμμύδι. Ρίχνω τον αρακά και λίγο λίγο τον ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον άνιθο. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και την φέτα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο άνιθο.