Ζυμαρικά με τόνο, ρόκα και αρακά
2013-08-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
400 γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας σας
1 κονσέρβα τόνο
1φλ.αρακάς βρασμένος
100γρ.ρόκα
2κ.σ. λάδι
200ml κρέμα γάλακτος
Παρμεζάνα τριμμένη
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε 6-7 λεπτά τον αρακά,τον τόνο, την ρόκα χοντροκομμένη. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος να πήξει ελαφρά. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και αν είναι πολύ πηχτό και λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά μας. Σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.