Loader

Πικάντικο ντοματόρυζο φούρνου

2013-08-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1 κρεμμύδι ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
3κ.σ. λάδι
1φλ.χυμός ντομάτας
1 κ.γλ.tabasco
400ml ζωμός κοτόπουλου
200γρ. ρύζι thai ή yasmin
1κ.γλ.κανέλα
1κ.γλ.μπαχάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να σωταριστεί. Μόλις ροδίσει, ρίχνουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε να πάρει ελαφρά χρώμα και αυτό. Άλλα 20 λεπτά μα γίνει το ρυζάκι μας, χωρίς να απορροφηθούν τελείως τα υγρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *