Μελόπιτα Σίφνου
2013-08-26- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό ανθότυρο
1ποτήρι μέλι
1 1/2ποτήρι ζάχαρη
6αυγά
Αλεύρι για το ταψί
Κανέλλα για το πασπάλισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βαζουμε το ανθότυρο θρυμματισμένο στο μίξερ και το χτυπάμε μαζί με το μέλι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αυγά ένα ένα. Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά. Ξεφουρνίζουμε, πασπαλίζουμε με κανέλλα και αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν την κόψουμε.