Καροτόσουπα με σολομό και κολοκύθα
2014-01-12- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
- Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Καροτόσουπα με σολομό και κολοκύθα , σερβιρισμένη μέσα στην κολοκύθα γιατί ακόμα κι αν τελείωσαν οι γιορτές και τα τραπέζια, μπορούμε να έχουμε gourmet εμφάνιση και γεύση στο πιάτο μας , όλο το χρόνο!
Συστατικά
2 καρότα χοντροκομμένα
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 μέτρια πατάτα κομμένη σε κύβους
Την ψίχα από μια μικρή κολοκύθα
Αλατοπίπερο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 φιλέτο σολομού ψημένο, κομμένο σε κομμάτια
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 ½ φλιτζάνι νερό ή ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε ελαφρά το λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Βήμα 2
Προσθέτουμε το ζωμό ή το νερό και αφήνουμε να βράσουν 20-25 λεπτά.
Βήμα 3
Αφού κρυώσει λίγο το πολτοποιούμε στο multi και το μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα . τα βάζουμε να πάρουν μια ελαφριά βράση για να ζεσταθεί πάλι και ρίχνουμε τον κομματιασμένο σολομό. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.