Loader

Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά

2014-06-27
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

9/7/14

Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά.Φαγάκι με 3 υλικά. Φιλέτο ψαριού, pesto και ζυμαρικά. Απλά και γρήγορα, για όταν πεινάμε και θέλουμε να φάμε. Τόσο απλά, τόσο νόστιμα.

pestocrustfishpasta (1) pestocrustfishpasta (5)

Συστατικά  

4 φιλέτα μπακαλιάρου ή ότι ψαριού προτιμάμε

1 φλιτζάνι κόκκινο pesto αντζούγιας  Link ή ότι pesto προτιμάμε

150gr. Κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας

Επιπλέον ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, κατά βούληση

Οδηγίες

Βήμα 1

Ακουμπάμε τα φιλέτα του ψαριού σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Απλώνουμε τα ¾ του pesto πάνω στα φιλέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15-18 λεπτά.

Βήμα 2

Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε αμέσως με το υπόλοιπο pesto.

Βήμα 3

Για να σερβίρουμε μοιράζουμε σε πιάτα τα ζυμαρικά και ακουμπάμε από πάνω τα φιλέτα ψαριού, ραντίζοντας με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο ή πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.

 

Κατηγορία Συνταγής: , , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *