Συνταγές από το πιάτο: Ορεκτικό
Πορτοκαλί ψητά λαχανικά με tapenade
26/3/14 Πάει και η25η Μαρτίου φίλες και φίλοι και αν το καταλάβατε οδεύουμε ολοταχώς για το Πάσχα. Μπήκαμε για τα καλά στην Άνοιξη και ελπίζω να έχει «ανοίξει» μαζί της και η διάθεση σας. Όμορφες ,ηλιόλουστες μέρες. Γλυκές νύχτες και άντε να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας και τις δουλείες μας, ...
Διαβάστε περισσότεραΤαραμοκεφτέδες φούρνου με μελιτζάνα
25/3/14 Όχι δεν μπερδέψαμε την Καθαρά Δευτέρα με την 25η Μαρτίου. Απλά είχαμε ταραμά, είχαμε μελιτζάνες και ψάχναμε να βρούμε ένα ακόμα ορεκτικό για το σημερινό τραπέζι. Είναι εύκολο, πρωτότυπο και άκρως γευστικό. Γιατί όχι λοιπόν, ταραμοκεφτέδες φούρνου με μελιτζάνα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
Διαβάστε περισσότεραΣκορδάτο άλειμμα με ντοματίνια και αμύγδαλα
24/3/14 Αν περιμένατε ότι το ZannetCooks θα σας παρουσίαζε απλά μια σκορδαλιά όπως όλες οι άλλες, σας την σκάσαμε. Αφού έχετε καταλάβει πως μας αρέσουν οι νέες και πρωτοποριακές γεύσεις που χωρίς δυσκολία θα εμπλουτίσουν το καθημερινό ή το πιο ιδιαίτερο τραπέζι σας και φυσικά θα εντυπωσιάσουν. Για να μην ...
Διαβάστε περισσότεραΣκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές
23/3/14 Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές. Ένα είδος tapenade που με την προσθήκη σκόρδου (στην επιθυμητή για τον καθένα ποσότητα) είναι ένα αξιοπρεπέστατο συνοδευτικό του μπακαλιάρου μας, όσο και η παραδοσιακή σκορδαλιά. Δοκιμάστε το γιατί σίγουρα αξίζει τον κόπο!
Διαβάστε περισσότεραTacos με σολομό και ταραμοσαλάτα
22/3/14 Tacos με σολομό και ταραμοσαλάτα. Τα μεξικάνικα tacos σε μια ακόμη ελληνική εκδοχή γιατί στο ZannetCooks μας αρέσει το «πάντρεμα» των γεύσεων από διάφορες χώρες. Επίσης σήμερα αγόρασα από τη λαϊκή ψίχα από πασατέμπο και είπα να γαρνίρω με αυτό τα tacos. Ενημερωτικά σας αναφέρω πως το αυτοκόλλητο στη ...
Διαβάστε περισσότεραTapenade νησιώτικο
21/3/14 Tapenade νησιώτικο γιατί όλα τα (σχεδόν) υλικά είναι από τις διακοπές του καλοκαιριού που πέρασε. Εν αναμονή του επόμενου, καλή επιτυχία και καλή όρεξη.
Διαβάστε περισσότεραAvocado dip και ένα πιάτο ζυμαρικών
20/3/14 Λένε ότι μετά από 7 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, αλλάζουν οι γεύσεις και από τότε που το άκουσα, πήρα σβάρνα ότι δεν έτρωγα όλα μου τα χρόνια. Τα αποτελέσματα; Κα- τα – πλη- κτι- κό- τα- τα σας λέω! Γι’ αυτό λοιπόν, σήμερα το ZannetCooks σερβίρει avocado ...
Διαβάστε περισσότεραΨητά onion rings
20/3/14 Αντί τα τηγάνια και τη βαβούρα και τις επιπλέον θερμίδες, δοκιμάστε ψητά onion rings με τις οδηγίες του ZannetCooks και θα με θυμηθείτε.
Διαβάστε περισσότεραΦριτάτα σαλάτα
15/3/14 Φριτάτα σαλάτα. Δηλαδή ελαφριά ομελέτα φούρνου , την οποία διανθίζουμε με ότι υλικά μας αρέσουν ή μας περισσεύουν και σε συνδυασμό με διάφορα σαλατικά ή πρασινάδες (όπως μου αρέσει να λέω), έχουμε πολύ γρήγορα ένα χορταστικό, οικονομικό, υγιεινό και ευφάνταστο πιάτο. Ακόμα δεν σηκωθήκατε για να δείτε τι έχει ...
Διαβάστε περισσότεραΣάντουιτς ψητής μελιτζάνας με pesto και ανθότυρο
14/3/14 Μιας και η εβδομάδα που διανύουμε, στο ZannetCooks, είναι αφιερωμένη στα pesto, η σημερινή συνταγή είναι μια ωραία πρόταση για να δείτε ότι δεν «παντρεύονται» μοναχά τα ζυμαρικά με το περιεχόμενο από το βαζάκια μας, αλλά και τα λαχανικά με πολύ μεγάλη επιτυχία! Σάντουιτς ψητής μελιτζάνας με pesto και ...
Διαβάστε περισσότερα